Skvělý a jednoduchý recept na punčové řezy. Lepší jak z cukrárny ! Ihned si je zamilujete

18689
Sdílejte

červená gelová potravinářská barva

Na potření těsta:

400 g rybízového džemu

Pokračování na další straně

POSTUP :

1. V nádobě vyšleháme 5 bílků se špetkou soli, po částech  zašleháme 7 polévkových lžic cukr, po jednom 5 žloutků, 2 polévkové lžíce vody a jemně zamícháme 7 polévkových lžic mouky s polovinou prášku do pečiva. Upečeme na plechu s vyššími okraji na papíře na pečení. Plech rozměr 30×40 cm. Teplota 180 ° C 20 minut. Necháme vychladnout. Upečeme 3 piškoty, každou z 5 vajíček.

2. Punč:
Sirup, vodu, rum a citrónovou šťávu smícháme, přidáme podle potřeby cukr a červenou potravinářskou barvu rozmíchanou v malé části vody.
3. Poleva:
Moučkový cukr vícekrát prosejeme, přidáme vařící vodu, citrónovou šťávu dle chuti a červenou potravinářskou gelovou barvu. Mícháme, dokud je poleva pěkná hladká.
Pokračování na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články