Takovou přípravu hovězího jistě neznáte. Luxusní roštěnec přelitý báječnou šťávou, jaký jste ještě neochutnali.

2621
Sdílejte

Pracovní postup

Maso nakrájejte na plátky, osolte a opepřete. Na pánvi rozehřejte olej a maso zprudka osmahněte. Šťávu slijte do hlubší pánve a zatím odložte.

Cibuli nadrobno nakrájejte a osmahněte na oleji. Přidejte na kolečka nakrájenou mrkev a opečené maso. Podlijte vodou nebo vývarem a duste doměkka. K měkkému masu přidejte hrášek.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články