Recept na skvělou domácí tatarku. Osvědčený recept. Je rychlá, jednoduchá a bez éček či zbytečných konzervantů

4012
Sdílejte
Všechny suroviny si nachystejte. Vejce uvařte natvrdo. Cibuli oloupejte. A následně už vezměte jenom struhadlo a pusťte se do práce. Okurky, vajíčka, ale také cibuli nastrouhejte a dejte do mísy
Nechte vše chvíli uležet
Můžete ji hned podávat,ale lepší je, když ji necháte ještě pár hodin uležet v chladu ve vaší lednice. Jednotlivé chutě se pak lépe
spojí a  výsledek bude pak fantastický. A k čemu si ji dáte? To už je jenom na vás. Stejně tak je na vás, zda ji i něčím vylepšíte. Jsou lidé, kteří si z tohoto základu následně vytvářejí i různé druhy třeba s bylinkami, nebo třeba s chilli papričkou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články