Recept na skvělou domácí tatarku. Osvědčený recept. Je rychlá, jednoduchá a bez éček či zbytečných konzervantů

4012
Sdílejte
Tatarskou omáčku používáme  k mnoha jídlům. Může se jednat třeba o hranolky, krokety, opečené brambory, stejně jako to může být smažený sýr, řízky, ale i různé druhy masa. V našich kuchyních má nezastupitelné místo. Většina lidí ji kupuje, což není úplně ideální cesta. Domácí tatarská omáčka není nijak složitá a až ji vyzkoušíte, tak vám garantujeme že se budete oblizovat.
Po vyzkoušení zjistíte, že nic lepšího není. Kupovaná se nikdy nedokáže rovnat chuti, kterou nabídne domácí tatarská omáčka. Ostatně o tom se velmi rychle přesvědčíte. Stačí mít k dispozici tyto ingredience:

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články