Rakovina umírá, když sníte těchto 7 potravin: Je čas, abyste je začali konzumovat

6993
Sdílejte

Červené víno

Červené víno obsahuje jeden z nejsilnějších antioxidantů nazývaný resveratrol. Jedná se o velmi potentní látku, která se nachází v slupkách červených hroznů.

Několik studií prokázalo, že resveratrol úspěšně napomáhá ničení bakterií, virů, hub a plísní.

Kromě toho má několik dalších úžasných vlastností, jako například:

zlepšuje toleranci glukózy u diabetiků
zlepšuje mentální a duševní kondici
eliminuje nebezpečné volné radikály
prodlužuje život
zlepšuje činnost srdce
zefektivňuje produkci energie buňkami
brání poškození buněk v důsledku radiace
Doporučená denní dávka resveratrolu je 200 až 600 mikrogramů na den. Jedna 2dcl sklenice červeného vína obsahuje přibližně 600 mikrogramů resveratrolu

Pokud nekonzumujete alkohol, alternativou je užívání resveratrolu ve formě doplňku stravy.
Kurkuma
Mnohé studie prokázaly ohromné ​​účinky kurkuminu (účinné látky v kurkumě) při ničení rakovinných buněk, a zvláště nebezpečných kmenových rakovinných buněk.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články