Vzala uzeného lososa a nasypala ho do polévky. Za 10 minut servírovala takovou dobrotu, jakou si nedáte v žádné restauraci!

2046
Sdílejte

Pracovní postup

Petržel a brambory nakrájejte na malé kousky, pórek na kolečka. Zeleninu osmahněte na rozpuštěném másle. Zalijte vodou a přidejte kostku bujonu. Na mírném ohni vařte doměkka. Vmíchejte smetanu a polévku zcela rozmixujte. Podle chuti okořeňte solí, pepřem a citronovou šťávou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články