Takhle jste lilek ještě neochutnali. Připravte ho plněný houbami a rodina vás bude blahořečit!

1638
Sdílejte

Mezitím si připravte náplň. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěňte na oleji. Rýži přeberte, propláchněte a nechejte dobře okapat. Přidejte k cibuli a trochu osmahněte. Osolte, opepřete, podlijte vodou a duste doměkka.

Houby nadrobno nakrájejte a zpěňte na másla. Poduste doměkka. Rýži smíchejte s houbami a vmíchejte měkký sýr. Lilky naplňte touto směsí a vložte je do pekáčku vyloženého pečícím papírem. Povrch posypejte strouhaným sýrem. Vložte do trouby a pečte asi 30 minut na 180°C. Podávejte se zeleninovým salátem. Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

AKTUÁLNĚ : Čtyři životy si vyžádala čelní srážka rychlíku společnosti Regio Jet s nákladním vlakem v Pardubicích

Podle šéfa poradců slovenského premiéra Erika Kaliňáka měl Robert Fico prostřelené tenké střevo na pěti místech

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Další články