Máte rádi baklažány? Že nevíte, co to je? Ale ano. Baklažán je jiný název pro lilek. Někdo si myslí, že je tato zelenina bezduchá a nemá žádnou chuť. Není to pravda. Chutná dobře na grilu i zapečená v troubě. Pokud zvolíte správné koření a nádivku, připravíte za pár chvil lahodné jídlo plné vitamínů. Vyzkoušejte náš recept už dnes a potěšte své chuťové buňky.
Kam dál?
- Tvarohová bomba BEZ cukru: Úžasně chutný pamlsek za 10 minut, v létě ji dělám skoro každý den !
- Začalo to modelářským koníčkem, dnes provozuje servis Drondoktor a školu létání s drony Aircap
- Fantastické cappuccino rohlíčky s čokoládou: Jsou tak úžasné a voňavé, že je určitě nebudete dělat jen na Vánoce !
- Odzkoušených 19 VÁNOČNÍCH RECEPTŮ na mé oblíbené zákusky. Už nepotřebuji nic jiného na SVÁTKY hledat…