Vejce rozklepněte do misky, osolte a okořeňte dle chuti. Přidejte nasekanou pažitku a dobře rozšlehejte vidličkou. Takto připravená vejce nalijte na brambory s klobásou a povrch zasypte nastrouhaným sýrem. Stáhněte plamen a velmi pomalu opékejte dokud nebudou hotová vejce. Hotovo. Omeleta nejlépe chutná s čerstvým pečivem. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Říkali jí, že pořád vaří to samé. Tak vzala plech a upekla jim palačinky v troubě. Rodina ji nazvala kuchařskou kouzelnicí!
- Famózní bramborové klobásky: Jsou bez masa, chutnají fantasticky a nezatíží žaludek tak, jak klasika z masa !
- Vymačkala šťávu z pomeranče a vmíchala ji do tvarohu. Za 30 minut upekla luxusní zákusek, jaký nekoupít ani v té nejdražší cukrárně.
- Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !