Takovou přípravu hub ještě neznáte. Za 10 minut připravila báječnou omeletu, kterou ocenila celá rodina.

2508
Sdílejte

Vejce rozklepněte do misky, přidejte najemnou nasekanou pažitku a petrželku. Pokud chcete, osolte a opepřete. Vše řádně prošlehejte vidličkou. Na pánvi rozpalte 2 lžíce olivového oleje a vlijte připravená vejce. Snižte teplotu a nechejte zvolna opékat, dokud nebude povrch omelety zatuhlý. Placku neobracejte!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články