Takovou přípravu hub ještě neznáte. Za 10 minut připravila báječnou omeletu, kterou ocenila celá rodina.

2508
Sdílejte

 

Ingredience

  • 3 vejce
  • 2 hrsti mražených hub
  • 1 menší cibule
  • 2 polévkové lžíce nastrouhaného parmazánu
  • 2 dcl smetany
  • sůl, pepř dle chuti
  • hrst čerstvé natě pažitky a petrželky
  • 3 polévková lžíce olivového oleje

Postup práce

Na pánvi rozpalte 1 lžíci olivového oleje a přidejte nadrobno nakrájenou cibuli. Nechejte zesklovatět. Přidejte  mražené houby a restujte, dokud nezměknou. Přilijte smetanu a nastrouhaný parmazán. Za občasného míchání nechejte krátce povařit. Dochuťte solí a pepřem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články