Neuvěřitelně chutné minikoláčky s listového těsta plněné chutnou náplní. Příprava této dobroty už nemůže být jednodušší !

3576
Sdílejte

1. Nejprve si listové těsto rozválíme a pomocí vykrajovátka z něj vykrojíme 6 kruhů a přendáme je na plech vyložený papírem na pečení. Uvnitř každého kruhu naznačíme vykrajovátkem další kruh tak, abychom těsto zcela odděleny. Díky tomu se okraje těsta během pečení krásně nadzvednou.

2. Smetanový sýr nebo tvaroh smícháme s cukrem, citronovou šťávou a kůrou, vanilkovým aroma a tuto směs navrstvíme do vnitřních kruhů.

3. Na vrch koláčků uložíme kousky ovoce a okraje těsta potřeme rozšlehaným
vejcem.

4. Vložíme do vyhřáté trouby, kde pečeme při teplotě 200 stupňů po dobu 15-18 minut.

5. Necháme pak chvíli vychladnout a před podáváním můžeme posypat
práškovým cukrem. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články