Netradiční Tiramisu ,,střecha“ s višněmi zaujme nejen vzhledem, ale i chutí.

5638
Sdílejte

Když je základ pro vaše Tiramisu hotový, je vhodné nechat ho chvíli odpočinout. Tím se chutě ještě lépe propojí a krém se dokonale zjemní.

Odpočívat by měl pokud možno v lednici. Postačí zhruba pár desítek minut, ale když ho zde necháte po dobu jedné hodiny, určitě to nebude na škodu. Naopak.

Připravte šťávu na piškoty

Klasické Tiramisu se dělá tak, že piškoty máčíte v kávě. Naše verze však využívá višně a šťávu z nich. Místo kávy je tak budete máčet právě v této šťávě, které mlže pocházet přímo z nich, nebo se může jednat o šťávu z kompotu.

Jdeme na sestavení

Na naše netradiční Tiramisu budete potřebovat obdélníkový talíř, nebo podnos. Ten namažete menším množstvím krému, který zabrání klouzání piškotů.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články