Neodolatelný čokoládový koláč s černým pivem. Celá rodina je z něj nadšená

2742
Sdílejte

2. Troubu předehřejte na 150 °C. Hlubokou dortovou formu vyložte pečicím papírem.

Pokračování je na další stránce 

3. Do čokoládové směsi zašlehejte vejce a cukr a zlehka do ní zapracujte mouku s kypřicím práškem. Vlijte hladké těsto do připravené formy a pečte zhruba 1 hodinu. Zapíchněte do středu špejli a vytáhněte ji. Je-li čistá, těsto je upečené, pokud na ní ulpívají vlhké drobky, dopečte ho ještě chvíli. Upečený koláč vyjměte a nechte zchladnout ve formě.

4. Na polevu prošlehejte smetanový sýr, pivo a moučkový cukr dohladka. Zchladlý koláč vyklopte z formy, potřete polevou a ozdobte čokoládou – buď kostičkami, nebo ji nastrouhejte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články