Nejrychlejší dobrota ke kávě ! Nepečený Be – Be pamlsek s pudinkovým krémem na způsob Tiramisu

32717
Sdílejte
POSTUP :
V jedné míse dohladka utřeme tvaroh s cukrem. Ve druhé míse vyšleháme smetanu s práškovým cukrem av třetí míse vyšleháme ručním elektrickým šlehačem mléko s pudinkem bez vaření as vanilkovým cukrem.
Vše pak dohromady zlehka promícháme a rozdělíme na dvě části.
Malý hluboký plech nebo formu (26x20cm) vyložíme pečícím papírem, dno a boky poklademe sušenkami, pokapeme lehce kávou nebo mlékem, zalijeme polovinou náplně, opět narovnáme sušenky, opět pokapeme, natřeme zbytek náplně a dáme vychaldiť.
Posypeme kakaovým práškem nebo strouhanou čokoládou.Dobrou chuť.
zdroj: blog.giallozafferano

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články