Nejlepšími lidmi na světě jsou Vodnáři. Nevěříte? Přesvědčíme Vás těmito 15 důvody.

72799
Sdílejte

Tato kvalita se projevuje v každé oblasti jejich života − v podnikání, v práci, v lásce. Uvažují prakticky. Romantika je jim cizí. Vodnáři vám nebudou vyznávat lásku celý den. Dramatičnost a impulzivnost nejsou jejich doménou.

12. Vodnáři jsou přirozenými lídry.

Mají k tomu všechny potřebné vlastnosti. Jsou připraveni převzít odpovědnost. Vodnáři jsou od přírody kreativní, schopni přijímat rozhodnutí a plánovat další akce. Někdy však mohou být ve svých výrocích poměrně nezdvořilí. Ale nikdo není dokonalý.

13. Vodnáři mají rádi samotu.

O samotě se cítí celkem spokojení. Vodnáři rádi tráví čas zkoumáním svého vnitřního světa, přemýšlejí o věcech a událostech nebo si prostě jen užívají klidu a ticha. Je pro ně obtížné se dělit o své myšlenky a pocity.

14. Vodnáři jsou objektivní.

Osoba s takovým povahovým rysem je schopna nestranně posoudit situaci a poskytnout opravdu praktické rady. Ve sporu takoví lidé nebudou bránit svůj názor do posledního dechu, ochotně budou souhlasit s těmi, jejichž názor jim bude připadat rozumnější.

15. Vodnáři jsou věrní přátelé a partneři.

K výběru svých přátel přistupují velmi důkladně, sbližují se s nimi obtížně, potřebují člověka poznat blíže. Máte-li kamaráda Vodnáře, měli byste vědět, že máte nejodpovědnějšího a nejvěrnějšího druha, který s vámi bude neustále.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články