Nejlepší jahodové řezy se želatinou. Rychlý a jednoduchý zákusek, který zvládne i začátečník

26877
Sdílejte

1. Ze dvou hrnků polohrubé mouky, 5 lžic mléka, 4 vajec, 1 hrnku
cukru, půl hrnku oleje a lžičky kypřícího prášku vyšlehejte těsto a dejte pécet .Pečeme na vymazaném plechu 15 minut při 180 stupních.

2. Až vychladne, tak natřete jahodovým džemem, na něj dejte nádivku, kterou jste vytvořili z uvařeného vanilkového pudinku smíchané ho s jemným tvarohem a moučkovým cukrem podle chuti.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články