Nejdokonalejší koblihy pod sluncem. Připravené v troubě snadno a rychle !

3236
Sdílejte

 2) Do mísy si přidáme zbylé ingredience a přidáme si do ní také vykvašený kvásek.

 3) Pomocí hnětení si připravíme těsto, které necháme kynout po dobu 1 hodiny na teplém místě. Poté opět prohněteme a necháme kynout 1 hodinu na teplém místě.

 

4) Připravíme si  namočený vál a těsto si rozválíme na tloušťku zhruba 1,5-2 cm. Pomocí sklenice si vykrájíme kolečka, která pak postupně pokládáme na plech vyložený pečícím papírem. Do středu každé koblihy si uděláme malou dírku. Zakryjeme utěrkou a necháme si nakynout 25 minut.

 5) Koblihy pečme v troubě  dozlatova na 180 stupňů.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články