Nebezpečně dobrá Česká domácí vepřová tlačenka, kterou zvládne připravit každý ! Ocení ji i opravdoví milovníci tlačenek

4671
Sdílejte

Uvařit, smíchat, vychladit

Vepřové maso si pořádně opláchněte a vložte do hrnce. Pak ho ho zalijte vodou. Vařte nejméně 2 hodiny, dokud nepůjde maso hezky od kosti nebude hezky odpadávat. Jakmile bude maso uvařeno, vytáhněte ho, nakrájejte ho na kostky a dejte do mísy. K tomu přidejte prolisovaný česnek, smetanu i sůl. Poté zalijte želatinou, aby měla směs rosolovitou konzistenci. Směs nacpěte do formy na tlačenky a dejte do lednice alespoň na 6 hodin. Následně nakrájejte a podávejte s cibulí a česnekem.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články