Mleté maso opekla s rajčaty a bazalkou. Za 30 minut uvařila takovou omáčku, jakou vám nenaservírují ani v té nejlepší italské restauraci!

2915
Sdílejte

 

Pracovní postup

Nadrobno nakrájejte slaninu, šunku, cibuli a mrkev a opékejte všechno asi 5 minut na oleji v hrnci. Přidejte mleté maso a opékejte dalších 15 minut. Přidejte oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Duste na mírném ohni 45 – 60 minut. Krátce před dokončením přidejte jemně nasekanou bazalku. Podávejte s oblíbenými těstovinami. Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články