Mleté maso opekla s rajčaty a bazalkou. Za 30 minut uvařila takovou omáčku, jakou vám nenaservírují ani v té nejlepší italské restauraci!

2915
Sdílejte

Ingredience

  • 600 g rajčat
  • 200 g mletého hovězího masa
  • 50 g šunky
  • 50 g slaniny
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 stroužek česneku
  • sůl, mletý pepř, několik lístků bazalky

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články