Vzala kuřecí prsa a naplnila je touto směsí. Za 20 minut připravila takovou delikatesu, po které se olizovala celá rodina.

4546
Sdílejte

Náš tip
• před servírováním nakrajte našikmo, aby vynikla barevná nádivka v masu
• ze zbytku náplně vytvarujte malé karbanátky, obalte ve zbylém vajíčku nebo třeba jenom ve strouhance a osmahněte na oleji
• přebytečný tuk ze smažených kousků odsajte papírovým ubrouskem

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články