Vzala kuřecí prsa a naplnila je touto směsí. Za 20 minut připravila takovou delikatesu, po které se olizovala celá rodina.

4546
Sdílejte

Maso upravte na širší plátek, osolte a opepřete. Doprostřed navrstvěte přiměřené množství nádivky, plátek přeložte a sepněte párátkem. Obalujte v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. V horkém oleji usmažte dozlatova. Podávejte s různě upravenými bramborami a zeleninovým salátem.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články