Kroupy patří mezi tradiční české suroviny. Nejčastěji se vyrábí ze zrn ječmene, která se zbavují obalu. Škoda, že se v poslední době příliš nevyužívají. Obsahují mnoho vitamínů, minerálů a vysoký podíl vlákniny. Vychutnejte si je třeba ve skvělé polévce. Její příprava je úžasně rychlá a snadná. Tento lahodný pokrm ocení nejen strávníci s nějakými dietními požadavky, ale hlavně lidé, kteří dbají na zdravý a vyvážený jídelníček.
Kam dál?
- Tajný trik na pečené brambory mé babičky: Když je dáte do trouby takto, věřte, že na hranolky si už nikdo nevzpomene !
- Fantastické, krémové kostky z listového těsta plné skvělého ovoce. Jednoduše vynikající !
- Odzkoušených 19 VÁNOČNÍCH RECEPTŮ na mé oblíbené zákusky. Už nepotřebuji nic jiného na SVÁTKY hledat…
- Vzala maso, naskládala ho na plech a na vrch dala úžasnou směs. Delikatesa pro všechny, kterou upečete za 30 minut!