Vzala kvasnice a zadělala kvásek. Za 30 minut uvařila takové knedlíky, že k nim nebylo ani potřeba maso. V obchodě už je nikdy nekoupila!

5398
Sdílejte

Mezitím si připravte širší hrnec. Na dno dejte nejlépe nerezový pařáček (rozpařovač), který potřete olejem. Do hrnce vlijte 2 – 2,5 cm vody. Přiveďte k varu. Vykynuté těsto vyklopte na pomoučněný vál a rozdělte ho na 3 nebo 4 části podle toho, jak velké knedlíky chcete mít. Vytvarujte podlouhlé válečky, vložte je do připraveného hrnce a v páře vařte asi 15 minut. Dávejte pozor, aby se nevyvařila voda. Podle potřeby ji dolévejte. Hotový knedlík nakrájejte tenkou strunou nebo režnou nití a podávejte jako přílohu. Dobrou chuť!

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články