Co vám předpovídá velký JARNÍ horoskop na rok 2020: Blíženci se projedou na kolotoči smyslných rozkoší, Panny sklátí deprese a smutek.

4371
Sdílejte

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se zjara mohou spolehnout plně na svou intuici. I přes omezenou možnost navštěvovat zaměstnání dosáhnete vysněného cíle. Nikoli však pouze svou pílí, ale s dopomocí někoho, od něhož byste to nečekali. Dařit se vám bude i v lásce. Čeká vás zajímavá budoucnost.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři, vy se nenechte mýlit proměnlivostí nálad i pracovního zaměření. Čekají vás příjemné chvíle s vaším protějškem a zároveň se ocitnete ve finanční tísni. Tak trochu to plyne ze současné virové situace. Zaměřte se na to, jak vyřešit nastalé nepříjemnosti. Pomoc najdete u svého partnera i přátel. Těšte se na květen – měsíc lásky. Přinese velmi pozitivní změny.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Pro Střelce znamená jaro mnoho změn. Budou to změny příjemné a plné zábavy. Jen pozor na to, abyste vedle sebe měli správného člověka. Finanční situace se výrazně zlepší. Ve vztahu máte okurkovou sezonu, ale nebojte. I přes menší trable se rychle a úspěšně přenesete.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články