Co vám předpovídá velký JARNÍ horoskop na rok 2020: Blíženci se projedou na kolotoči smyslných rozkoší, Panny sklátí deprese a smutek.

4371
Sdílejte

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou rádi v kruhu rodinném. Případné problémy řešte s chladnou hlavou a moudře. Jdete dopředu, a to je dobře. Na háku máte i své emoce. Ovšem tak dobře, jak to zvládáte doma, to nebude v zaměstnání. Obtížná situace navodí nepříliš ideální vztahy.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou na jaře citově strádat. Jsou to děti slunce a to jarní se jim zdá příliš slabé. Chybí jim společnost a přátelé, které v současné době prakticky nevidí. Nenacházejí sílu radovat se z maličkostí. V dubnu začnou i zadaní pokukovat po někom jiném, nevěra je na spadnutí. Zvládnete to pouze s pomocí svých přátel, kteří vám budou doslova viset na telefonu, aby vám pomohli aspoň teplým lidským slovem.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny rozhodně neprožijí jaro, jako radostné období. Jsou v depresi a frustrované, zabývají se zbytečnými malichernostmi. Jednoduše otravují své okolí. V zaměstnání si povedou o něco lépe. Uvědomte si, milé Panny, že za své problémy si můžete samy a přestaňte do své deprese stahovat i ostatní. Ti se vám navíc snaží pomoci, tak toho využijte.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články