Co vám předpovídá velký JARNÍ horoskop na rok 2020: Blíženci se projedou na kolotoči smyslných rozkoší, Panny sklátí deprese a smutek.

4371
Sdílejte

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berany čekají jen a jen změny. Dávejte pozor na svá rozhodnutí a pokud jste si jisti jejich správností, stůjte si za nimi. V zaměstnání se vám bude dařit velmi dobře. Vám současná domácí karanténa svědčí, protože zjistíte, co vám dělá opravdovou radost. Za svou píli bude odměněni i finančně. Stručně a jasně, budete za vodou.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Býci, vy rozhodně využijte možnosti sdílet své problémy s partnerem i přáteli na telefonu. Jsou tu pro vás a vy to dobře víte. Současný stav je těžký pro všechny a vy nejste sami. Ti, kdo jsou sami, lásku na jaře nehledejte. V zaměstnání panuje stabilní stav.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se mohou těšit na jaro plní vášně a lásky. Čekají vás jen a jen úspěchy. Pozor na pýchu, která předchází pád. Važte si všeho dobrého a to, co začnete, vždy dokončete. Vaše pozitivita nakazí i ostatní, kteří vás budou ochotně následovat. Čekají vás tajemství, která dají nový směr vašemu životu.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články