Tak takový dezert nekoupíte v žádné cukrárně! Upečte si luxusní trojbarevné řezy, které zvládne i naprostý začátečník.

4052
Sdílejte

Připravte náplň. V troše mléka rozmíchejte solamyl nebo mouku a vlijte do zbytku mléka. Svařte do husté hmoty. Přidejte moučkový a vanilkový cukr. Nechejte zcela vychladnout. Do studeného krému vmíchejte máslo a našlehejte do jemného krému. 

Nyní dezert dokončete. Střídejte listové těsto, krém, tmavé těsto, krém, listové těsto a povrch posypejte moučkovým cukrem. Můžete servírovat. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články