Tak takový dezert nekoupíte v žádné cukrárně! Upečte si luxusní trojbarevné řezy, které zvládne i naprostý začátečník.

4052
Sdílejte

Pracovní postup

Troubu předehřejte na 200°C. Listové těsto vyválejte, vytvarujte 2 pláty a upečte dozlatova. Nechejte vychladnout. 

Nyní si připravte tmavé těsto. Oddělte žloutky od bílků. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a dejte zatím do ledničky. Žloutky vyšlehejte s cukrem, přidejte ořechy, mouku, kypřící prášek a nakonec zlehka vmíchejte sníh z bílků. Těsto vlijte na vymazaný, vysypaný plech a upečte. 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články