Tak takový dezert nekoupíte v žádné cukrárně! Upečte si luxusní trojbarevné řezy, které zvládne i naprostý začátečník.

4050
Sdílejte

Chystáte velkou rodinnou oslavu, na které se chcete blýsknout, jako báječná kuchařka? Upečte fantastický dezert zvaný jadranské řezy. Vypadají lákavě na pohled a chutnají skvěle. Jsou složené z více vrstev, jedna lahodnější než druhá. Na křehoučkém lístkovém těstě se štědrou vrstvou famózního máslového krému leží úžasné vláčné ořechové těsto. Upečte si dezert podle tohoto návodu a společně si vychutnejte příjemné chvíle s božským zákuskem.

Ingredience

Světlé těsto

  • 1 listové těsto

Na tmavé těsto

  • 5 vajec
  • 4 polévkové lžíce polohrubé mouky
  • 200 g cukru
  • 80 g mletých vlašských ořechů
  • 1 prášek do pečiva

Na náplň

  • 500 ml mléka
  • 5 polévkových lžic solamylu nebo hladké mouky
  • 300 g másla nebo Hery
  • 200 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články