Tato příprava jablečného koláče je naprosto geniální. Upečte si dezert, který nabízí jen ty nejdražší cukrárny.

9203
Sdílejte

Ztuhlé těsto rozdělte na tři části a z každé vyválejte pláty. Troubu předehřejte na 180°C. Plech vyložte pečícím papírem a položte první plát těsta. Na něj rozprostřete polovinu jablečné směsi, přiklopte druhým plátem. Poklaďte zbytkem jablek a nahoru položte třetí plát těsta. Vložte do trouby a pečte asi 40 minut dle výkonu vašeho spotřebiče.

Hotový koláč nechejte vychladnout, nakrájejte a pocukrujte. Nejlépe chutná vychlazený. Dobrou chuť !

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články