Tato příprava jablečného koláče je naprosto geniální. Upečte si dezert, který nabízí jen ty nejdražší cukrárny.

9185
Sdílejte

Jablečný koláč, to je prostě klasika. Rozplývající se těsto, chutná náplň, k tomu kafíčko a kus řeči. Jednoduše, kdo by odolal. Dnes vám přinášíme recept, jak proměníte jablečný koláč v zákusek z luxusní cukrárny. Příprava je zcela jednoduchá a zvládne ji i začátečník. Bonus: koláč je nekynutý!

Ingredience

Na těsto

  • 600 g hladké mouky
  • 200 g másla
  • 100 g moučkového cukru
  • 3 vejce
  • 1 sáček kypřícího prášku do pečiva

Na náplň

  • 2 velká jablka
  • 50 g másla
  • 1 kávová lžička skořice
  • cukr dle chuti

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články