Velký horoskop 2020: Raci se dostnou do slepé uličky, z Býků budou workoholici

3585
Sdílejte

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani mohou očekávat rok plný významných změn. Za svými cíli půjdete doslova přes mrtvoly a vždy jich dosáhnete. Ale pozor na klacky pod nohama, které se také občas vyskytnou. Letos budete mít temperamentu na rozdávání. To vám trochu způsobí problémy v lásce. Svobdní, vy přestaňte být náladoví. Jinak si toho pravého nikdy nenajdete.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Na Býky čeká hned od začátku roku napětí. Nebojte se, vše se časem uklidní. V soukromí očekávejte drobné neshody, které způsobí hlavně vaše samolibost. Měli byste být vstřícnější ke všem lidem. Čeká na vás hodně práce a hrozí dokonce přepracování nebo workoholismus. Nicméně dostanete zaslouženou odměnu. Svobodné čeká markantní úspěch v milostném životě.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům hrozí nervové napětí, stres a návaly vzteku. Tento stav vydrží asi půl roku, poté se situace zlepší. Dokonce přijde i štěstí a radost. Někteří Blíženci se mohou těšit na přírůstek do rodiny. V zaměstnání se zbytečně nepřetěžujte a nevyhledávejte složité úkoly. Věnujte se co nejvíce rodině. Svobodní, vy se připravte na možnost zajímavého zisku.

Kam dál?

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Velký horoskop na LÉTO : Lvy čekají životní změny, Blíženci, pozor na nevyžádané rady

Další články