Vzala parmazán, šlehačku a cibuli a za 10 minut podávala báječný oběd. Takovou lahodu jste už dlouho nejedli.

2696
Sdílejte

Druhou polovinu cibule nakrájejte najemno a nechete na pánvi zeskovatět. Přidejte halušky a společně krátce orestujte. Přilijte smetanu a hrst nastrouhaného parmazánu. Krátce povařte a dle chuti dosolte. Servírujte posypané orestovanou cibulí. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články