Vzala parmazán, šlehačku a cibuli a za 10 minut podávala báječný oběd. Takovou lahodu jste už dlouho nejedli.

2696
Sdílejte

Pracovní postup

Cibuli oloupejte a ½ nakrájejte na proužky. Nasypte je do misky, osolte a opepřete dle chuti. Lehce poprašte moukou a dobře promíchejte. Na pánvi dobře rozpalte olej, přidejte cibuli v mouce a pěkně dozlatova orestujte. Poté dejte na talíř a papírovou utěrkou odstajte přebytečný tuk.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články