Vzala fazolky a brambory a za 15 minut servírovala báječný guláš. Rodina se olizovala ještě týden.

2269
Sdílejte

Pracovní postup

Sterilované fazolky sceďte a nechejte na sítu okapat.

V hrnci zahřejte olej, osmahněte na něm nadrobno nakrájenou cibuli a brambory na kostičky. Osolte, opepřete a posypejte mletou paprikou. Promíchejte a povařte. Přilijte masový vývar, okapané fazolky a na kolečka nakrájenou klobásu. Zalijte smetanou, promíchejte a opět povařte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články