Vzala fazole, mouku a vodu. Za 10 minut podávala výtečnou polévku, kterou ocenila i tchýně!

3268
Sdílejte

Pracovní postup

Přebrané a namočené fazole (nejlépe přes noc) uvařte do poloměkka. Přidejte na kolečka nakrájené klobásy a česnek, na kostičky celer a brambory. Ochuťte solí a pepřem.

Ze sádla a hladké mouky udělejte zásmažku, přidejte mletou papriku a zalijte vodou. Nechejte přejít varem a přilijte k fazolím. Povařte aspoň 15 minut a podávejte. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články