Fantasticky chutné bramborové hnízda. Rychlá příprava a spojení masa s přílohou

7412
Sdílejte
Dát péct do trouby
Když jsou hnízda vytvořena,tak můžou zamířit do trouby, kterou si předehřejte na teplotu 200 stupňů Celsia. Při této teplotě vaše jídlo pečte asi 40 minut.
Po upečení vyndejte a naservírujte. V jednom pekáči vznikla příloha i maso, které vás po ochutnání zaujmou svou dokonalostí.  Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články