Fantasticky chutné bramborové hnízda. Rychlá příprava a spojení masa s přílohou

7412
Sdílejte
Nachystejte si brambory
Nejprve brambory oloupejte a potom je uvařite v osolené vodě. Po uvaření se přecedí a následně se pomocí šťouchadla vytvoří hmota, která je základem na klasickou bramborovou kaši. Potom do této hmoty vmíchejte máslo, stejně jako sýr a pokud je to třena, dochuťte ji solí a těstem. Můžete je nechat při pokojové teplotě chladnout.
Nachystejte si maso
Když brambory chladnou, tak připravujte maso. Základem je cibule, kterou  nakrájíte na jemné kousky. Potom k ní přidejte maso. Vše promíchejte a ochuťte solí, pepřem a případě i jiným populárním kořením. Potom přidejte ještě vejce, které směs spojí a nastrouhaný sýr. Ještě jednou propracujte a máte hotovo.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články