Fantastické řezy s griotkou. S touto pochoutkou zaručeně ohromíte všechny hosty !

5464
Sdílejte
4. Přilijeme zhruba 3 lžíce griotky, vyšleháme a nakonec dosladíme. Pak už jen promažeme krémem a prostřední plát piškotu pokapeme griotkou.
Poznámka
Další řez jsem dělala z pomazánkového másla PILOS. Již nikdy více. Je to řídké. Jedině Choceňské. A to bych nikdy neřekla, že v tom bude takový rozdíl.
zdroj : toprecepty.cz

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články