Famózní jednoduchý smetanový dezert Monte s kakaem a piškotem

14258
Sdílejte
POSTUP:
1)  Nejdříve upečeme piškot. Vejce si vyšleháme s cukrem do nadýchané pěny. Do směsi přidáme kakao, mouku a prášek do pečiva. Plech si vyložíme pečícím papírem.
2)  Na něj nalijeme těsto. Zhruba 20 minut pečeme na 180 stupňů. Po upečení necháme vychladit.
3)  Nyní přijde na řadu krém. Klasickým způsobem si uvaříme pudink. Do vroucího mléka s cukrem si přidáme pudinkové prášky a uvaříme pudink.
4)  Necháme vychladnout. Máslo si umícháme do hladké pěny. Tu pak přidáváme k studenému pudinku. Vymícháme hladký krém.
5)  Upečený a studený piškot potřeme pudinkovým krémem.
6)  A na závěr luxusní poleva. Ve vodní lázni si necháme rozpustit čokoládu na vaření.
7)  Dále nezahříváme a odstavíme ji z ohně. Vyšleháme si smetanu a tu spojíme důkladným mícháním s čokoládou. Vzniklou polevu vylijeme na pudinkový krém a necháme ztuhnout.
8) Hotové řezy můžete ještě nechat vychladit celé.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články