Domácí chlebík s vláčnou chutí a nejkřehčí kůrčičkou, který si můžete připravit sami. Stačí jen 30 minut !

4781
Sdílejte

4. Zapneme troubu,aby se nahřála na 230 stupňů a vložte na chvíli do trouby formu, ve které budete chleba péct. Musí se zahřát.

5. Poté ji vystelte pečícím papírem. Dejte do přichystané formy těsto a udělejte navrch tři řezy nožem.

6. Přiklopte pokličkou a pečte takhle 65 minut. Pak pokličku odklopte a pečte dozlatova ještě chvíli.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články