Domácí chlebík s vláčnou chutí a nejkřehčí kůrčičkou, který si můžete připravit sami. Stačí jen 30 minut !

4781
Sdílejte

POSTUP :

1. Smíchejte si nejprve v misce kvasnice a vodu. Smícháme mouku se solí a k tomu přidáme kvasnicovou směs. Smícháme.

2. Přikryjte mísu utěrkou a nechte odpočinout do druhého dne. Druhý den dopoledne si pomoučíme vál a na něm vyválíme těsto do placky.

3. Pak prsty vytvarujeme těsto do tvaru bochníku.Ten pak ještě chvíli necháme odstát .Tak cca půl hodiny.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články