Luxusní čokoládový dezert, který nekoupíte ani v té nejdražší cukrárně. Upečte si ho doma za 35 minut!

6241
Sdílejte

Na krém si do másla vmíchejte kakaový prášek a polovinu cukru. Ve vodní lázni zahřívejte mléko, mouku, žloutek a druhou půlku cukru. Za stálého míchání svařte na hustý krém, do kterého vmíchejte máslo s kakaem. Míchejte, dokud vám nevznikne hladký krém.

Piškotové těsto rozdělte na tři části, které navlhčete kávou. Namažte krémem a skládejte natřené pláty na sebe. Horní vrstvu tvoří krém.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články