Luxusní čokoládový dezert, který nekoupíte ani v té nejdražší cukrárně. Upečte si ho doma za 35 minut!

6241
Sdílejte

Mouku smíchejte s kypřícím práškem a kakaem a po částech zapracujte do vaječné směsi. Vařečkou vypracujte hladké těsto.

Troubu předehřejte na 180°C. Plech vyložte pečícím papírem, na který nalijte těsto. Pečte asi 20 – 30 minut, řiďte se předchozími zkušenostmi s troubou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články