Brynzu smíchala s česnekem a tatarkou. Namazala to na chleba a naservírovala rodině. Ta ji nazvala královnou kuchařek!

1816
Sdílejte

 

Pracovní postup

Cibuli nasekejte nadrobno, česnek prolisujte a smíchejte se všemi ostatními surovinami. Směs řádně prošlehejte vidličkou nebo metličkou, odkud nezískáte jednotnou pomazánku. Nakonec dochuťte pepřem, popřípadě solí. Nejlépe chutná s čerstvým pečivem. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články