Zapečené brambory, jak je určitě neznáte. Jednoduchý pokrm, po kterém se budete olizovat i ve snu.

6663
Sdílejte

Pracovní postup

Brambory oloupejte, nakrájejte na plátky a opečte na oleji. Zeleninu lehce osolte a opepřete. Maso nakrájejte na plátky, naklepejte. Osolte je a ochuťte podle chuti pepřem a grilovacím kořením. Okořeněné plátky osmahněte na oleji.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články