Bleskově rychlý oběd a za pár kaček. Vezmeme zelí a ani nepotřebujeme maso a je jídlo jako lusk !

8731
Sdílejte

Pokračování na další straně

Přidejte mouku, sůl, pepř a opět vymíchejte do hladka. Zelí si pak rozebereme na listy, nakrájíme na menší kusy a obalujeme v těstíčku,které jsme si připravili.  Smažíme na mírném ohni z každé strany do zlatova (asi 1 minutu).

Hotovo. Chutné a vydatné zelné řízky jsou připraveny.Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články