Bezkonkurenční Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept z brambor. Stačí 200g mletého masa, 1 brambor a kysané zelí. Lepší jak bramboráky !

56530
Sdílejte

1.Ze zelí zlehka vytlačíme vodu a pokrájíme na drobno. Do mísy dáme maso, nadrobno nakrájenou cibuli, pepř, česnek a zelí. Důkladně to promícháme a spojíme.

2.K masové směsi přidáme mouku, prášek a zbytek surovin. Vše promícháme, dochutíme tak,aby vzniklo hustší, roztíratelné těsto.Mělo by vypadat zhruba jako na bramboráky.

3.Připravíme si větší plech a vyložíme si ho pečícím papírem. Těsto rozetřeme a můžeme posypat kostkami slaniny.

4.Dáme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 st. do zlatavé barvy.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články